En toen kwam Corona

Beste familie en vrienden, kennissen, beste websitebezoeker,

Deze winter werden hier thuis heel wat plannen gesmeed. Jullie weten al – of anders kan je het op deze website terugvinden – dat ik sinds een kleine twee jaar een nieuwe passie heb en dat is agility met mijn jongste Border Collie Pasha. In het najaar kwam er het fantastische nieuws dat ik met hem in 2020 een eerste keer kon deelnemen aan het PAWC (Paragility World Championship) in Zwitserland en we hadden ook al de noodzakelijke procedure gestart voor de aanschaf van een nieuwe actief rolstoel op maat. Voor beide dingen was wel wat fundraising nodig. Ik maakte leibanden, sleutelhangers, speeltjes voor honden, kerstversiering en kerstkaarten enz.

In de Kerstperiode deden we enkele mooie verkoopacties en het vervolg stond op de planning voor dit voorjaar. En toen kwam Corona.

Dus gaan de geplande verkoopmomenten (op wedstrijden, tentoonstellingen, deur aan deur,… enz) uiteraard niet door. Er is ook al beslist dat PAWC in 2020 niet doorgaat (logisch in deze tijden) maar mijn rolstoel is besteld en ook welkom, want de huidige is na zeven jaar intensief gebruik “redelijk” versleten. Door de sport, maar ook door dagelijks gebruik natuurlijk. Mijn persoonlijke bijdrage voor deze nieuwe rolstoel die (hopelijk) in april 2020 klaar zal zijn bedraagt 4015,77 euro (of ruim vierduizend euro). De nieuwe reeksen postkaarten had ik al getekend en zijn ondertussen gedrukt. Er zijn nog leibanden. En dus… ga ik proberen om al deze zaken uitsluitend online te verkopen. Via mijn webshop. Via mails. Alleen betalingen via overschrijving op de rekening van Durf te Dromen (feitelijke vereniging) of Paypal. Alleen verzending met Bpost of afhalen (zonder persoonlijk contact) in Keerbergen.

De eerste dagen in onze nieuwe situatie waren nodig om hieraan te wennen, maar… zoals altijd gaat het leven verder. Ik droom al terug van PAWC 2021. En ik reken erop binnen afzienbare tijd met de nieuwe rolstoel door het leven te rollen. En te sporten. Met Pasha!

Bedankt om te lezen!

En nu is het aan u 😉
http://an-wauters.be/shop/


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.