Sponsors #teamtinsel 2023

In januari 2023 kochten we de Hoss balansrolstoel. Om onze verdere agilityplannen voor 2023 financieel rond te krijgen – trainingen, materiaal, wedstrijden, vervoer, logies – zochten we sponsors. Het sponsordossier vond zijn weg zowel binnen als buiten de hondensport. Ik ben dan ook trots deze sponsors voor 2023 te kunnen voorstellen:

Hoss Mobility Gmbh

De mensen van Hoss Mobility waren snel overtuigd van de wervende kracht van ons project. Een balansrolstoel is een vrij nieuw hulpmiddel zeker wanneer er ook joystick besturing voorzien is, zoals bij dit product van het Oostenrijkse Hoss.
Website: https://www.hoss-mobility.com/en

The Future of Hope Foundation

Superblij dat Chido en ik mekaar nu terugvinden in een heel nieuwe context. #teamtinsel draagt binnenkort het logo van The Future of Hope Foundation en maakt het idee van empowerment zo mee zichtbaar in Europa. Benieuwd hoe we mekaar verder kunnen versterken in de toekomst!
Website: www.thefutureofhope.org

Lys Foolies

In dit trainingscentrum en hondenhotel testten we in oktober 2022 de Hoss uit en ook in 2023 blijven zij ons steunen. Je vindt er zowel dagopvang als vakantieopvang voor je hond of doen wat wij liefst van al doen, namelijk trainen in de moderne hal met kunstgras en Galican soft toestellen.
Website: https://lysfoolies.be

Golazo Sport

Deze organisator van grote evenementen en promotor van bewegen voor iedereen steunt ons in 2023. Tenslotte zijn er niet veel sporten waar een para atleet samen “loopt” met de niet para’s.
Website: https://www.golazo.com

Foxies Dogshop

De tofste hondenspeciaalzaak van Tremelo en ruime omstreken. Ook Pasha en Tinsel zijn er klant!
Website: https://www.foxiesdogshop.be

Noisesome

Noisesome Management en Recordings met bands als Equal Idiots, Sons of Ila in zijn portfolio zorgt mee voor de muziek in ons team šŸ˜‰
Website: http://noisesome.com

Van de Galeystukken Border Collies

Tinsel haar fokker. De persoon die mij een pup wilde toevertrouwen en steeds in ons geloofde. Waarvoor nogmaals dank!
Website: http://vandegaleystukken.be

The Travel Company

Reisbureau met een grote variƫteit aan bestemmingen.
Website: https://www.thetravelcompany.be

Smarter Agility

DĆ© software om je agility trainingen te plannen, parcoursen te vinden of zelf te tekenen, je in te schrijven voor wedstrijden enz.
Website: https://www.smarteragility.com

New Optics

Al decennia een vaste waarde in Keerbergen.
Website: https://newoptics.be