Kilometers maken

Deze winter gaan Tinsel en ik kilometers maken. Figuurlijk dan. Dat wil zeggen ervaring opdoen šŸ™‚ Dit doen we door aan verschillende indoor oefenwedstrijden en officiĆ«le wedstrijden mee te doen in graad 2. Doel is om dan tegen volgende zomer hopelijk ook vlot terug outdoor wedstrijden te kunnen meedoen.

Soms maken we ook letterlijk kilometers. Zo reden we afgelopen weekend naar Duitsland voor een korte vakantie met daarin ook twee dagen wedstrijden in een hal in Thalfang. Die gingen al best goed. Tinsel luistert heel netjes naar al mijn bevelen en als ik de timing juist heb en de juiste instructies geef, lopen we vlot uit.

Er mag nog meer snelheid in de uitvoering – vooral bij mezelf – en wat meer duidelijkheid komen zodat Tinsel nog mooier en vloeiender gaat lopen, maar dat is een kwestie van tijd, training en ervaring. We zijn op de goede weg!

En de zomer is nog ver šŸ˜‰