Welkom!

Op deze nagelnieuwe website vind je vanaf nu alles over mijn avonturen in de wereld van agility. Mijn persoonlijke Facebook account stond zo vol met beelden van Pasha dat het eerder Pashabook dan Facebook geworden was en ik wilde ook graag zelf een archief hebben dat eenvoudig te doorzoeken is. Et voilà, mijn weblog nieuwe stijl is klaar om gelanceerd te worden.

Als u me al zag rijden met mijn rolstoelfiets op wedstrijd, me daarover aansprak of supporterde dan wil ik je daar nu al voor bedanken. Hoe we tot deze nieuwe hobby gekomen zijn of waar Pasha en ik het moeilijk mee (gehad) hebben lees je ook op deze site. Ik ga geen onderwerpen uit de weg. Tips zijn welkom, reacties ook. Die kan je achterlaten onderaan elk blogbericht.

Vanaf nu komen er regelmatige updates. Mis je iets? Heb je een specifieke vraag waar je graag een antwoord op wil? Vul dan dit formulier in.

Als je geen rolstoelervaring hebt, kan je het verschil met “gewoon lopen” misschien nooit helemaal vatten, maar hopelijk kan deze website hier een beetje een inzicht in geven. Zelf heb ik geen keuze. Zonder fiets kom ik op gras niet vooruit. Met fiets kan ik niet kort of snel draaien. Agility bestaat echter vaak uit kort en snel draaien en je moet ook wel gewoon vooruit komen.
Als ik door het bundelen van mijn ervaringen andere mensen met en zonder beperking zin kan doen krijgen in agility met hun hond dan zou dat een mooie extra zijn.

Dankwoord

Ik zou niet nu niet bezig zijn met agility als de volgende personen er niet waren geweest:
– Francis Symons, die me de hoop dat het me ooit zou lukken met Pasha teruggaf
– Veerle Le Compte, die me de weg wees naar “echte agility” en BHV
– Katia Hendrickx, die de uitdaging aanging om onze ongewone combinatie in agility te beginnen trainen in Indoor Hondensportcentrum LADO en ons daarenboven ook begeleidde vanaf de soc test tot en met op al onze wedstrijden agility tot nu toe.

MERCI ALLEMAAL en tot gauw. Want… wij gaan door 🙂

Even technisch: ik heb er overigens voor gekozen geen posts te antidateren wat betekent dat ik vandaag en de voorbije dagen nogal wat “nieuwe” berichten publiceerde over evenementen in het verleden. Dat kan verwarrend lijken, maar ik onderschat u niet: door de indeling in categorieën en de links tussen de posts is alles vlot te volgen.

Eén antwoord op “Welkom!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.