Werkboekje

Al vrij snel nadat we begonnen met trainen op agility werd duidelijk dat het ons doel was om zijn samen aan wedstrijden deel te nemen. Dromen mag. Toch?
En dus kreeg Pasha op 28 februari 2019 post van Sint Hubertus: zijn werkboekje agility šŸ™‚

Het is een groen boekje met een grijze streep erover want Pasha heeft geen stamboom. Dat betekent dat we aan alle wedstrijden mogen deelnemen behalve aan het Belgisch kampioenschap of het wereldkampioenschap enzo. Maar eh… zover reikt mijn droom niet. Als Pasha en ik samen kunnen trainen en sporten en ons af en toe kunnen meten daarin met anderen is mijn persoonlijk doel bereikt. Ik wilde ook gewoon heel graag mijn mogelijkheden vergroten. Als rolstoeler doordringen in een wereld die daar op het eerste gezicht niet zo voor gemaakt is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.