Een droom die uitkomt

Onze allereerste deelname aan het Wereldkampioenschap Para Agility verliep heel erg goed. Vooraf was ik wat onzeker omdat we tenslotte als enige vanuit België zouden afreizen en ik dus op mijn eentje “Team Belgium” vormde, maar eens ter plaatse voelde ik me meteen thuis. Tinsel was ook al van bij de eerste officiële training helemaal zichzelf, dus: happy en snel op de agilityparcoursen. Kortom een droom die uitkwam!

We kwamen zelfs met een zilveren medaille van op de eerste jumping en een bronzen plek in de algemene rangschikking na de drie te lopen onderdelen naar huis. En dat… had ik echt niet verwacht vooraf.

Eens terug thuis kregen we aandacht in de krant(en) en op de regionale televisie:

https://www.robtv.be/nieuws/an-wauters-uit-keerbergen-is-derde-geworden-op-het-wereldkampioenschap-para-agility-in-italie-142720?fbclid=IwAR0jA2U7gDb61UJFAhYhOBbc465pKb27KasBtruJtn5ZCyMRwvR_En2MEDM

Medaille en beker van het Wereldkampioenschap Para Agility in 2022