Kerstkaarten

Net zoals zoveel verenigingen zouden we in deze periode onze creaties aan de man brengen via kerstmarkten en/of andere huis- aan huisacties. Corona heeft niet alleen onze trainingen en ons wedstrijdseizoen serieus beperkt het virus zorgde er ook voor dat fundraising in 2020 niet vanzelfsprekend was.

Gelukkig heeft Durf te dromen creatieve leden en bestaat er internet. We lieten kerstkaarten drukken en verkopen deze nu via mail, Facebook en Whatsapp. Op ongeveer een week tijd zijn zowat alle kaartjes al verkocht. Dit betekent dat we ook in 2021 alvast verder kunnen met trainen, aanpassen of aanschaffen van hulpmiddelen of toestellen en volgen van seminaries met de honden want ja… Pasha is niet langer mijn enige agility-hond. Ook Tinsel gaat mee de hondensport in, maar ze mag eerst puppy zijn en we gaan een goede band opbouwen samen zodat we op termijn volledig klaar zijn om ook de weg naar agility en ook voor haar hopelijk naar het PAWC (paragility world championship) in te slaan.

PAWC werd in 2020 geannuleerd wegens corona maar staat momenteel voor 2021 in augustus wel opnieuw in de planning. Dus als dat zo blijft wordt dat onze allereerste WK-deelname.

Een WK met Pasha en een goede start maken met de training van Tinsel… daar droom ik nu van en zo is 2021 zeker een jaar om naar uit te kijken.

Aan iedereen die kaartjes kocht en zo onze dromen mee mogelijk maakt: MERCI !

Aan alle lezers van mijn website en volgers op Facebook en andere social media: maar er veilige en fijne feestdagen van en je hoort van ons in 2021! Zeker!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.