Winterbreak

In de winter lagen we hier en in het echte leven een beetje stil. We namen een korte pauze in de Condroz, waar Pasha en ik kilometers fietsten langs het RaVEL netwerk en investeerden wat tijd in extra behandelingen, een operatie voor mezelf en de tijd om daarvan te herstellen.

We trainden nog regelmatig onze doggy dance kunstjes en namen deel aan oefenmomenten (zowel Hoopers als Agility). Ondertussen is er een nieuwe (occasie) handbike bijgekomen, waardoor we ook in onze agility trainingen nieuwe impulsen kregen. Als in: meer snelheid, kortere bochten enz.

Hoe we dat allemaal verder in de praktijk zullen kunnen brengen op wedstrijden is nog afwachten, maar we werken verder. Stap voor stap!

En sowieso met stip in onze agenda: we nemen deel aan het PAWC eind augustus 2020 in Zwitserland. Ons eerste WK. We kijken er naar uit. Dat spreekt voor zich.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.